Hygiena pri práci s potravinami

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Stručný prehľad potravinovej legislatívy, konkrétne príklady noriem a receptúr z nich, správna prax, HACCP (podstata, príklady, cvičenie pre žiakov), bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci v stravovacích zariadeniach z pohľadu zamestnávateľa (zamestnanca), najčastejšie úrazy pri príprave jedál


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Iveta Pavlovská | (25.09.2016 16:35 - neprečítaný)

škoda že tento dokument je zaheslovaný a nie je dostupný aj pre iných užívateľov virtuálnej knižnice


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 03.03.2012 09:21
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2330 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Prírodoveda 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Monika Schutzová
Prírodoveda, Vlastiveda, Všeobecné 2. ročník ZŠ Ivana Betková
Prírodoveda 2. ročník ZŠ Alena Žovincová
Prírodoveda 2. ročník ZŠ Zuzana Takáčová
Prírodoveda 2. ročník ZŠ Renáta Kollárová