Hygiena pri práci s potravinami
SpäťPopis: Stručný prehľad potravinovej legislatívy, konkrétne príklady noriem a receptúr z nich, správna prax, HACCP (podstata, príklady, cvičenie pre žiakov), bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci v stravovacích zariadeniach z pohľadu zamestnávateľa (zamestnanca), najčastejšie úrazy pri príprave jedál
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 03.03.2012 09:21
Formát súboru:
Veľkosť: 2330 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Prírodoveda
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ
Monika Schutzová
Prírodoveda, Vlastiveda, Všeobecné
2. ročník ZŠ
Ivana Betková
Prírodoveda
2. ročník ZŠ
Alena Žovincová
Prírodoveda
2. ročník ZŠ
Zuzana Takáčová
Prírodoveda
2. ročník ZŠ
Renáta Kollárová
škoda že tento dokument je zaheslovaný a nie je dostupný aj pre iných užívateľov virtuálnej knižnice