Tuky
SpäťPopis: Dokument sa skladá zo štyroch častí - význam tukov vo výžive, rastlinné, živočíšne a upravené tuky (charakteristika, rozdelenie, postup pri výrobe, popis jednotlivých druhov, skladovanie, odporúčania). V závere sú odkazy na videá (výroba rastlinných olejov, arašidového masla)
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Katarína Láskavá | (15.10.2020 23:12 - neprečítaný)
super, určite ju použijem na hodine PVY...ďakujem
super, určite ju použijem na hodine PVY...ďakujem
Pridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 21.04.2012 17:38
Formát súboru:
Veľkosť: 7017 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Slovenský jazyk a literatúra
1. ročník ZŠ
Viera Jančová
Matematika
4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ
Michaela Lachová
Matematika
2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ
Monika Červeňáková
Matematika
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ
Natália Martišová
Matematika
4. ročník ZŠ
Natália Martišová
pekná práca...využijem..ďakujem