Vajcia
SpäťPopis: Výživová hodnota, zloženie, triedenie, označovanie, skladovanie, skúška čerstvosti, chyby vajec, konzervovanie vajec. Vaječné výrobky a ich výroba. Krátke videá.
Diskusia
pridať komentárPridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 03.11.2012 23:14
Formát súboru:
Veľkosť: 22 MB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Slovenský jazyk a literatúra
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Anonymizovaný GDPR
Slovenský jazyk a literatúra
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ
Anonymizovaný GDPR
Biológia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Jana Kallová
Slovenský jazyk a literatúra
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Mária Kubušová
Pracovné vyučovanie, Výtvarná výchova
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG)
Jaroslava Franková
vynikajúce, vymakané a všetky! - klobúk dole!!!