Španielska kuchyňa
SpäťPopis: Charakteristika - polievky, prílohy, zeleninové jedlá, nápoje, kontrolné otázky
Učiteľ: Mária BednárováViac
Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy jedál
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Autor: Mária Bednárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 05.02.2013 21:10
Formát súboru:
Veľkosť: 1160 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Geografia
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Anonymizovaný GDPR
Matematika
6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Erika Tomková
Školský klub detí, Výtvarná výchova
1. ročník ZŠ
Emília Letková
Geografia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Jozef Hain
Geografia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Dušan Matúška
pekná práca, zaujala ma