Spracovanie mäsa v kuchyni
SpäťPopis: Charakteristika mäsa, delenie - jatočného, hydiny, zveriny, rýb, znaky mäsa
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Miroslava Gulášová | (28.04.2014 21:36 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Mária BednárováViac
Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy jedál
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Mária Bednárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 05.02.2013 22:17
Formát súboru:
Veľkosť: 846 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Matematika
3. ročník ZŠ
Mária Mačuhová
Matematika
4. ročník ZŠ
Beáta Kolárová
Slovenský jazyk a literatúra
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Zuzana Horniaková
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Soňa Gergelová
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Petra Némethová