Baranie mäso.pptx

Popis: baranie mäso, charakteristika, delenie a použitie jednotlivých častí
Diskusia
pridať komentár



Učiteľ: Mária BednárováViac
Predmet: Všeobecné, technológia prípravy jedál (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Mária Bednárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.11.2012 22:27
Formát súboru:
Veľkosť: 923 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Matematika
3. ročník ZŠ
Mária Mačuhová
Matematika
3. ročník ZŠ
Mária Mačuhová
Matematika
3. ročník ZŠ
Mária Mačuhová
Matematika
4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ
Gabika Kreheľová
Matematika
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Mária Mačuhová