Baranie mäso.pptx

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: baranie mäso, charakteristika, delenie a použitie jednotlivých častí


Diskusia


Diskusie sú momentálne nedostupné.


Učiteľ: Mária BednárováViac 

Predmet: Všeobecné, technológia prípravy jedál (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Mária Bednárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.11.2012 22:27
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 923 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Matematika 3. ročník ZŠ Mária Mačuhová
Matematika 3. ročník ZŠ Mária Mačuhová
Matematika 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ Gabika Kreheľová
Matematika 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Mária Mačuhová