Kyslé potraviny

Späť
predchádzajúci náhľad
nasledujúci náhľad
z 3
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Prekyslenie organizmu spôsobuje vznik chorôb. V prezentácii - zoznam potravín, ktoré prekysľujú organizmus. Spracované z internetu.


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Oľga OslanecováViac 

Predmet: Obohatenie, Všeobecné
Ročník:

Autor: Oľga Oslanecová
Typ dokumentu: Metodický materiál
Vytvorené dňa: 03.07.2015 14:20
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 828 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Prírodoveda 3. ročník ZŠ Dana Kocúrová
Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Pracovné vyučovanie 3. ročník ZŠ Dana Sálusová
Fyzika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Andrea Hotáryová
Obohatenie Nešpecifikovaný Marta Valkovičová