Kyslé potraviny
SpäťPopis: Prekyslenie organizmu spôsobuje vznik chorôb. V prezentácii - zoznam potravín, ktoré prekysľujú organizmus. Spracované z internetu.
Učiteľ: Oľga OslanecováViac
Predmet: Obohatenie, Všeobecné
Ročník:
Autor: Oľga Oslanecová
Typ dokumentu: Metodický materiál
Vytvorené dňa: 03.07.2015 14:20
Formát súboru:
Veľkosť: 828 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Prírodoveda
3. ročník ZŠ
Dana Kocúrová
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Zubáková
Pracovné vyučovanie
3. ročník ZŠ
Dana Sálusová
Fyzika
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Andrea Hotáryová
Obohatenie
Nešpecifikovaný
Marta Valkovičová
výborné