Zásadité potraviny

Popis: Prekyslenie organizmu spôsobuje vznik chorôb. V prezentácii - zoznam zásadotvorných potravín, ktoré v tele pôsobia alkalizujúco a neprekysľujú organizmus. Spracované z internetu.
Diskusia
pridať komentár






Učiteľ: Oľga OslanecováViac
Predmet: Obohatenie, Všeobecné
Ročník:
Autor: Oľga Oslanecová
Typ dokumentu: Metodický materiál
Vytvorené dňa: 03.07.2015 14:26
Formát súboru:
Veľkosť: 776 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Technika
5. ročník ZŠ
Zuzana Šajbidorová
Fyzika
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Marta Mihalidesová
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Zubáková
Všeobecné
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Katarína Buranská
Pracovné vyučovanie
4. ročník ZŠ
Marián Mikoláš