Predbežná úprava potravín živočíšneho pôvodu

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Základné spôsoby spracovania potravín živočíšneho pôvodu


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Kamila Chovancová | (15.04.2020 11:37 - neprečítaný)

ďakujem kolega, si šikovný


*Pridať komentár

Učiteľ: Ľuboš KovaľViac 

Predmet: Technológia prípravy jedál (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník:

Autor: Ľuboš Kovaľ
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.12.2016 11:25
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 7473 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Technika 5. ročník ZŠ Zuzana Šajbidorová
Fyzika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Marta Mihalidesová
Fyzika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Marie Vajkúnyová
Pracovné vyučovanie 3. ročník ZŠ Dana Sálusová
Fyzika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Andrea Hotáryová