Predbežná úprava potravín živočíšneho pôvodu
SpäťPopis: Základné spôsoby spracovania potravín živočíšneho pôvodu
Učiteľ: Ľuboš KovaľViac
Predmet: Technológia prípravy jedál (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník:
Autor: Ľuboš Kovaľ
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.12.2016 11:25
Formát súboru:
Veľkosť: 7473 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Technika
5. ročník ZŠ
Zuzana Šajbidorová
Fyzika
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Marta Mihalidesová
Fyzika
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Marie Vajkúnyová
Pracovné vyučovanie
3. ročník ZŠ
Dana Sálusová
Fyzika
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Andrea Hotáryová
ďakujem kolega, si šikovný