Predbežné tepelné úpravy spracovania potravín rastlinného a živočíšneho pôvodu
SpäťPopis: Predbežné tepelné úpravy spracovania potravín rastlinného a živočíšneho pôvodu
Učiteľ: Ľuboš KovaľViac
Predmet: Technológia prípravy jedál
Ročník:
Autor: Ľuboš Kovaľ
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.12.2016 11:32
Formát súboru:
Veľkosť: 2120 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Informatika
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Marianna Krajčová
Informatika
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Jana Vargová
Informatika
3. ročník SŠ (Septima OG)
Anonymizovaný GDPR
Informatika
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anonymizovaný GDPR
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Soňa Gergelová