Turecká kuchyňa

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Gastronómia Turecka


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna PivarčiováViac 

Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:16
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 3065 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Geografia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Michal Husár
Geografia 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Jarmila Lukáčová
Dejepis 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Monika Škovran
Geografia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Katarína Bošková
Dejepis, Vlastiveda 4. ročník ZŠ Iveta Cenknerová