Turecká kuchyňa
SpäťPopis: Gastronómia Turecka
Učiteľ: Anna PivarčiováViac
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:16
Formát súboru:
Veľkosť: 3065 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Geografia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Michal Husár
Geografia
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Jarmila Lukáčová
Dejepis
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Monika Škovran
Geografia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Katarína Bošková
Dejepis, Vlastiveda
4. ročník ZŠ
Iveta Cenknerová