maďarská kuchyňa
SpäťPopis: Gastronómia Maďarska
Učiteľ: Anna PivarčiováViac
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:09
Formát súboru:
Veľkosť: 3181 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Dejepis
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Anonymizovaný GDPR
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Janka Biskupičová
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Anonymizovaný GDPR
Dejepis
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Erika Marcinková
Dejepis
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Peter Kyselica