maďarská kuchyňa

Popis: Gastronómia Maďarska
Diskusia
Diskusie sú momentálne nedostupné.
Učiteľ: Anna PivarčiováViac
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:09
Formát súboru:
Veľkosť: 3181 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Dejepis
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Anonymizovaný GDPR
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Anonymizovaný GDPR
Dejepis
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Erika Marcinková
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Janka Biskupičová
Dejepis
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Peter Kyselica