maďarská kuchyňa

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Gastronómia Maďarska


Diskusia


Diskusie sú momentálne nedostupné.


Učiteľ: Anna PivarčiováViac 

Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:09
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 3181 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Dejepis 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Anonymizovaný GDPR
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Anonymizovaný GDPR
Dejepis 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Erika Marcinková
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Janka Biskupičová
Dejepis 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Peter Kyselica