Lipidy I
SpäťPopis: Charakteristika lipidov, jednoduché lipidy, delenie jednoduchých lipidov, stužovanie tukov, vysychanie olejov, žltnutie tukov, stužovanie tukov, význam a vlastnosti tukov.
Učiteľ: Zuzana TOMEČKOVÁViac
Predmet: Chémia
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Zuzana TOMEČKOVÁ
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 03.02.2021 23:08
Formát súboru:
Veľkosť: 4144 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Chémia
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Zubáková
Chémia
3. ročník SŠ (Septima OG)
Hana Červená
Školský klub detí, Výtvarná výchova
1. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Petra Gáfriková
Fyzika
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Miluša Sohová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Lenka Tegiová