Lipidy (tuky)
SpäťPopis: Tuky ako živiny, zloženie (jednoduché, zložené), rozdelenie podľa pôvodu (živočíšneho, rastlinného), koexistencie (tuhé, polotuhé,kvapalné), vlastnosti tukov a ich využitie v gastronómii
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Chémia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 21.04.2012 19:20
Formát súboru:
Veľkosť: 494 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Chémia
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Viera Košická
Fyzika
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Alena Mrafková
Chémia
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Soňa Kenderová
Fyzika
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Vladimír Kázik
Fyzika
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Michaela Lošonská