Slávnostné stolovanie

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Slávnostné stolovanie, príležitosti, rauty, bankety, zásady správania sa pri stole a pod.


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Karin VeseleniováViac 

Predmet: Všeobecné, Zdravá kuchyňa (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Karin Veseleniová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 11.04.2024 14:23
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 4048 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Pracovné vyučovanie, Svet práce 5. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lýdia Pekarovičová
Pracovné vyučovanie, Výtvarná výchova Nešpecifikovaný Slávka Kalakayová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Anonymizovaný GDPR
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Anonymizovaný GDPR