Slávnostné stolovanie

Popis: Stručná charakteristika pravidiel slávnostného stolovania
Diskusia
pridať komentár



Učiteľ: Anonymizovaný GDPRViac
Predmet: technika obsluhy
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Dana Sobotová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 09.01.2012 09:03
Formát súboru:
Veľkosť: 4905 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Technika
5. ročník ZŠ
Katarína Pavelková
Technika
5. ročník ZŠ
Zuzana Šajbidorová
Technika
5. ročník ZŠ
Katarína Pavelková
Matematika, Školský klub detí
2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ
Dagmara Švábová
Výtvarná výchova
3. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Renáta Kubalová