Hodnota potravín
SpäťPopis: Energetická, biologická, výživová hodnota potravín - vysvetlené základné pojmy, prevedené základné spôsoby výpočtu energetickej hodnoty niektorých potravín
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Vlasta Chyžná | (21.09.2016 14:09 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.01.2012 17:18
Formát súboru:
Veľkosť: 2380 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Fyzika
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Dašena Kodadová
Fyzika
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Silvia Kyselová
Fyzika
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Štefánia Miková
Fyzika
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Ľubomíra Macháčová
Fyzika
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Marta Mihalidesová