Konzervovanie potravín

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Stručne rozobraté jednotlivé spôsoby konzervovania - sterilizácia, pasterizácia, sušenie, chladenie, mrazenie, solenie, kandizovanie, chemickými látkami, biologické spôsoby


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 10.02.2012 17:32
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2306 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Ján Paško
Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Ekológia, Prírodoveda 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Katarína Sanitríková
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Černeková
Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková