Kvalita a uskladnenie potravín
SpäťPopis: Učebný materiál stručne popisuje akostné triedy potravín, spôsoby ich posudzovania , podmienky pre jednotlivé druhy skladov, všeobecné zásady správneho skladovania potravín.
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 01.02.2012 11:12
Formát súboru:
Veľkosť: 2615 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Prírodoveda
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ
Iveta Hampelová
Biológia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Martina Ondrejková
Prírodoveda
3. ročník ZŠ
Alena Žovincová
Biológia
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Beáta Čižmárová
Biológia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Peter Šarabok