Druhy obilnín
![](/gui/spat.png)
Popis: V dokumente je stručne popísané najčastejšie používané jedlé obilie (pšenica, raž, jačmeň,ovos,proso,pohánka,kukurica,amarant,ryža). Pri každom druhu je jeho charakteristika, využitie a potravinárske výrobky z neho.
Diskusia
pridať komentár![*](/img/reaction.png)
![](/gui/emotes/smile-grin.png)
![](/gui/emotes/smile-grin.png)
![](/gui/emotes/smile-grin.png)
![](/gui/emotes/smile-grin.png)
![*](/img/delete.png)
![*](/img/reaction.png)
pohánku (stavikrvovité)treba vymeniť s ryžou (lipnicovité) a bude to uplne perfekt...... slide 2 ....
![](/gui/emotes/smile-grin.png)
![](/gui/emotes/smile-grin.png)
![](/gui/emotes/smile-grin.png)
![](/gui/emotes/smile-grin.png)
![*](/img/reaction.png)
Ďakujem za upozornenie - dúfam že to už bude v poriadku
![](/gui/emotes/smile-smile.png)
![*](/img/reaction.png)
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Biológia, Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 10.04.2012 18:44
Formát súboru:
Veľkosť: 2423 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Slovenský jazyk a literatúra
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Daniela Stančíková
Slovenský jazyk a literatúra
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Marcela Strelcová
Slovenský jazyk a literatúra
2. ročník ZŠ
Danka Spišáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Biológia, Všeobecné
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková