Druhy obilnín
SpäťPopis: V dokumente je stručne popísané najčastejšie používané jedlé obilie (pšenica, raž, jačmeň,ovos,proso,pohánka,kukurica,amarant,ryža). Pri každom druhu je jeho charakteristika, využitie a potravinárske výrobky z neho.
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Ľudovít Sebelédi | (14.04.2012 10:30 - neprečítaný)
pohánku (stavikrvovité)treba vymeniť s ryžou (lipnicovité) a bude to uplne perfekt...... slide 2 ....
pohánku (stavikrvovité)treba vymeniť s ryžou (lipnicovité) a bude to uplne perfekt...... slide 2 ....
Reagovať | Anna Zubáková | (14.04.2012 22:10 - neprečítaný)
Ďakujem za upozornenie - dúfam že to už bude v poriadku
Ďakujem za upozornenie - dúfam že to už bude v poriadku
Pridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Biológia, Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 14.04.2012 21:50
Formát súboru:
Veľkosť: 2423 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Slovenský jazyk a literatúra
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Daniela Stančíková
Slovenský jazyk a literatúra
3. ročník ZŠ
Andrea Bosá
Slovenský jazyk a literatúra
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Marcela Strelcová
Slovenský jazyk a literatúra
2. ročník ZŠ
Danka Spišáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
pekne,prehľadne.... hodnotím