Druhy obilnín

Popis: V dokumente je stručne popísané najčastejšie používané jedlé obilie (pšenica, raž, jačmeň,ovos,proso,pohánka,kukurica,amarant,ryža). Pri každom druhu je jeho charakteristika, využitie a potravinárske výrobky z neho.
Diskusia
Diskusie sú momentálne nedostupné.
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Biológia, Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 14.04.2012 21:50
Formát súboru:
Veľkosť: 2423 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Slovenský jazyk a literatúra
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Daniela Stančíková
Slovenský jazyk a literatúra
3. ročník ZŠ
Andrea Bosá
Slovenský jazyk a literatúra
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Marcela Strelcová
Slovenský jazyk a literatúra
2. ročník ZŠ
Danka Spišáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková