Druhy obilnín

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: V dokumente je stručne popísané najčastejšie používané jedlé obilie (pšenica, raž, jačmeň,ovos,proso,pohánka,kukurica,amarant,ryža). Pri každom druhu je jeho charakteristika, využitie a potravinárske výrobky z neho.


Diskusia


Diskusie sú momentálne nedostupné.


Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Biológia, Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 11.04.2012 21:04
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2423 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Marcela Strelcová
Slovenský jazyk a literatúra 2. ročník ZŠ Danka Spišáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ Margita Masiariková
Biológia, Všeobecné 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková