Tuky živočíšneho pôvodu
SpäťPopis: Rozdelenie tukov podľa uloženia v tele a koexistencie, postup pri ich výrobe, stručná charakteristika jednotlivých druhov (bravčová, husacia, kačacia mať,loj, rybí tuk, ...), skladovanie.
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 17.04.2012 18:40
Formát súboru:
Veľkosť: 1602 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Dašena Kodadová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Miriam Sklenárová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Martina Hošalová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Jana Kišová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Eva Schmidtová
Dobrý deň, príspevok je dobrý, ale poprosím vás v každej prezentácii, máte výraz koexistencia namiesto konzistencie, prosím opravte si to. Máte tie príspevky zabezpečené len na čítanie, tak učiteľ si to nevie opraviť. Ďakujem