Tuky živočíšneho pôvodu

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Rozdelenie tukov podľa uloženia v tele a koexistencie, postup pri ich výrobe, stručná charakteristika jednotlivých druhov (bravčová, husacia, kačacia mať,loj, rybí tuk, ...), skladovanie.


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Jana Vargová | (11.02.2021 07:51 - neprečítaný)

Dobrý deň, príspevok je dobrý, ale poprosím vás v každej prezentácii, máte výraz koexistencia namiesto konzistencie, prosím opravte si to. Máte tie príspevky zabezpečené len na čítanie, tak učiteľ si to nevie opraviť. Ďakujem


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 17.04.2012 18:40
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 1602 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Dašena Kodadová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Miriam Sklenárová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Martina Hošalová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Jana Kišová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Eva Schmidtová