Mäso jatočných zvierat 4 (baranie a jahňacie)
SpäťPopis: Popis, akostné triedy, delenie, zaujímavosti, videá
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Ľubica Purdeková | (27.10.2020 14:15 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 14:53
Formát súboru:
Veľkosť: 2406 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Výtvarná výchova
0. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Margita Masiariková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Janka Biskupičová