Mäsové výrobky, konzervy a polovýrobky

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Charakteristika, výroba, rozdelenie, posudzovanie, skladovanie a druhy mäsových výrobkov. Konzervy (rozdelenie, druhy, skladovanie). Mäsové prípravky. Zaujímavosti, videá.


Diskusia


Diskusie sú momentálne nedostupné.


Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 01:31
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 15 MB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Slovenský jazyk a literatúra 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Anonymizovaný GDPR
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Slovenský jazyk a literatúra, Školský klub detí 1. ročník ZŠ Mária Budovcová