Mäsové výrobky, konzervy a polovýrobky

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Charakteristika, výroba, rozdelenie, posudzovanie, skladovanie a druhy mäsových výrobkov. Konzervy (rozdelenie, druhy, skladovanie). Mäsové prípravky. Zaujímavosti, videá.


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Eva Mrvová | (26.11.2012 15:33 - neprečítaný)

Ahoj Anička ďakujem za tvoje prípravy, vždy sú super!

* Reagovať | Anna Zubáková | (26.11.2012 18:23 - neprečítaný)

Ďakujem za uznanie . Pochvala vždy poteší - najmä keď je to jediná učiteľova odmena za (mnohokrát) hodiny času (samozrejme z osobného voľna) strávené za počítačom . Však to všetci dobre poznáme .


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 01:31
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 15 MB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Slovenský jazyk a literatúra 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Anonymizovaný GDPR
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Slovenský jazyk a literatúra, Školský klub detí 1. ročník ZŠ Mária Budovcová