Mäsové výrobky, konzervy a polovýrobky

Popis: Charakteristika, výroba, rozdelenie, posudzovanie, skladovanie a druhy mäsových výrobkov. Konzervy (rozdelenie, druhy, skladovanie). Mäsové prípravky. Zaujímavosti, videá.
Diskusia
pridať komentár
Ďakujem za uznanie




Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 01:31
Formát súboru:
Veľkosť: 15 MB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Slovenský jazyk a literatúra
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Anonymizovaný GDPR
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Slovenský jazyk a literatúra, Školský klub detí
1. ročník ZŠ
Mária Budovcová
Ahoj Anička ďakujem za tvoje prípravy, vždy sú super