Mäso jatočných zvierat 3 (bravčové mäso)
SpäťPopis: Popis, akostné triedy, delenie, videá
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 14:50
Formát súboru:
Veľkosť: 2811 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Slovenský jazyk a literatúra
4. ročník ZŠ
Emília Gondová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Matematika
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Peter Trajlínek
Etická výchova, Informatická výchova, Informatika, Občianska náuka, Slovenský jazyk a literatúra, Svet práce, Vlastiveda
4. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Oľga Závacká