Mäso jatočných zvierat 1 (úvod, hovädzie mäso)
SpäťPopis: Úvod (popis, spracovanie, delenie podľa druhu). Hovädzie mäso (popis, akostné triedy, delenie), videá
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 14:43
Formát súboru:
Veľkosť: 3895 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Slovenský jazyk a literatúra
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Darina Hatiarová
Slovenský jazyk a literatúra
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Simona Gondeková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Veľmi pekne urobené