Molekulárna kuchyňa

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Vývoj, definovať pojem, čo skúma, základné pomôcky, osobnosti


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Mária BednárováViac 

Predmet: Technológia prípravy jedál (Spoločenské predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)

Autor: Mária Bednárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 09.02.2013 18:39
Formát súboru: pptm
Veľkosť: 2547 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Etická výchova, Slovenský jazyk a literatúra 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Zuzana Puchalová
Matematika 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Ľudmila Predná
Informatika Nešpecifikovaný Marianna Krajčová
Biológia, Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Katarína Goldová
Biológia 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG) Alena Kvašňovská