Molekulárna kuchyňa
SpäťPopis: Vývoj, definovať pojem, čo skúma, základné pomôcky, osobnosti
Učiteľ: Mária BednárováViac
Predmet: Technológia prípravy jedál (Spoločenské predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Autor: Mária Bednárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 09.02.2013 18:39
Formát súboru:
Veľkosť: 2547 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Etická výchova, Slovenský jazyk a literatúra
6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Zuzana Puchalová
Matematika
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Ľudmila Predná
Informatika
Nešpecifikovaný
Marianna Krajčová
Biológia, Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Katarína Goldová
Biológia
5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG)
Alena Kvašňovská