Kalkulácia cien jedál z bravčového a hovädzieho mäsa - prehľad riešení

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Výsledky zo zbierky riešených úloh "Kalkulačné listy jedál z bravčového a hovädzieho mäsa" spracované do prehľadnej tabuľky. Využívam pri kontrole prác žiakov (spracovaných kalkulačných listov).


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Hospodárske výpočty (Ekonomické predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Cvičenie, úloha
Vytvorené dňa: 31.03.2013 14:18
Formát súboru: docx
Veľkosť: 346 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Všeobecné 3. ročník SŠ (Septima OG) Peter Lazár
Slovenský jazyk a literatúra, Špeciálna pedagogika 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Zuzana Durbáková
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG) Michal Rusko
Výtvarná výchova Nešpecifikovaný Rastislav Turňa