Kyslé potraviny (spracované vo Worde)
SpäťPopis: Prekyslenie organizmu spôsobuje vznik chorôb. V prezentácii - zoznam potravín, ktoré prekysľujú organizmus. Spracované z internetu.
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Oľga Oslanecová | (04.07.2015 18:48 - neprečítaný)
dík, Reni, ... takže pozor na stravovanie...
dík, Reni, ... takže pozor na stravovanie...
Pridať komentár
Učiteľ: Oľga OslanecováViac
Predmet: Obohatenie, Všeobecné
Ročník:
Autor: Oľga Oslanecová
Typ dokumentu: Metodický materiál
Vytvorené dňa: 03.07.2015 14:22
Formát súboru:
Veľkosť: 1009 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Biológia, Chémia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Lucia Mlázovská
Technika
5. ročník ZŠ
Zuzana Šajbidorová
Biológia, Chémia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Zuzana Morávková
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Zubáková
Matematika, Prvouka
2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ
Jarmila Gondeková
super