Kakaovník, kakao, čokoláda

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Materiál poskytuje prehľad procesu výroby čokolády (od zasadenia zrnka kakaovníka, jeho rastu, druhov kakaových bôbov, postup výroby čokolády, modelovacej čokoládovej hmoty), vrátane netradične zadaných úloh z percentového počtu. Možno využiť pri vyučovaní POV, OV (postup výroby ružičky), prípadne ako netradičnú zbierku aplikačných úloh pri opakovaní percentového počtu na HVY v odbore hostinský. Vzhľadom na veľmi jednoduché výpočty aj pri riešení úloh v ZŠ.


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Matematika, Hospodárske výpočty (Ekonomické predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 07.04.2011 18:35
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2603 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Slovenský jazyk a literatúra, Triednictvo 2. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Miriam Bencová
Slovenský jazyk a literatúra 6. ročník ZŠ (Prima OG) Žaneta Pikartová
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ Jitka Hrablayová
Slovenský jazyk a literatúra 1. ročník ZŠ Danka Spišáková
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ Tatiana Dolinská