Kakaovník, kakao, čokoláda
SpäťPopis: Materiál poskytuje prehľad procesu výroby čokolády (od zasadenia zrnka kakaovníka, jeho rastu, druhov kakaových bôbov, postup výroby čokolády, modelovacej čokoládovej hmoty), vrátane netradične zadaných úloh z percentového počtu. Možno využiť pri vyučovaní POV, OV (postup výroby ružičky), prípadne ako netradičnú zbierku aplikačných úloh pri opakovaní percentového počtu na HVY v odbore hostinský. Vzhľadom na veľmi jednoduché výpočty aj pri riešení úloh v ZŠ.
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Matematika, Hospodárske výpočty (Ekonomické predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 31.03.2013 14:32
Formát súboru:
Veľkosť: 2603 kB
Jazyk: Slovenčina