Bielkoviny

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Stručne charakterizované zloženie, rozdelenie a druhy bielkovín, ich potreba pre ľudský organizmus


Diskusia


Diskusie sú momentálne nedostupné.


Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Chémia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 09.01.2012 23:34
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 1049 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Karin Kotlárová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Renáta Glatzová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lucia Tamási
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lucia Dovalová
Chémia 3. ročník SŠ (Septima OG) Hana Červená