Bielkoviny
SpäťPopis: Stručne charakterizované zloženie, rozdelenie a druhy bielkovín, ich potreba pre ľudský organizmus
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Soňa Kenderová | (10.01.2012 10:42 - neprečítaný)
krásne, určite využijem aj s mojimi deviatakmi, ďakujem a hodnotím
krásne, určite využijem aj s mojimi deviatakmi, ďakujem a hodnotím
Pridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Chémia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 09.01.2012 23:34
Formát súboru:
Veľkosť: 1049 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Karin Kotlárová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Renáta Glatzová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Lucia Tamási
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Lucia Dovalová
Chémia
3. ročník SŠ (Septima OG)
Hana Červená
Krásna práca... 1***