Upravené tuky
SpäťPopis: Stručný popis, rozdelenie, výroba upravených tukov, charakteristika a využitie jednotlivých druhov, skladovanie, chyby skladovania.
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 19.04.2012 18:56
Formát súboru:
Veľkosť: 1415 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Prírodoveda
3. ročník ZŠ
Katarína Ruttkayová
Anglický jazyk
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG)
Daniela Jagnešáková
Francúzsky jazyk
5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Margita Petrášová
Anglický jazyk
Nešpecifikovaný
Štefan Kohári
Prírodoveda, Prvouka
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ
Ružena Kočišová