Kórejská gastronómia
SpäťPopis: Kuchyňa Kórejskej republiky
Učiteľ: Anna PivarčiováViac
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:20
Formát súboru:
Veľkosť: 2039 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Chémia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Dašena Kodadová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Eva Kubicová
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Anonymizovaný GDPR
Geografia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Vladimír Karásek
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Anonymizovaný GDPR