Indická gastronómia
SpäťPopis: Kuchyňa Indie
Učiteľ: Anna PivarčiováViac
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:18
Formát súboru:
Veľkosť: 2209 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Janka Biskupičová
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Janka Biskupičová
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Janka Hazáková
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Ľuboš Kovaľ
Etická výchova, Hudobná výchova
Nešpecifikovaný
Františka Fehérová