Rastlinné tuky

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Stručne popísaný postup pri výrobe, rozdelenie podľa druhu a koexistencie, charakterizované oleje (olivový, slnečnicový, repkový, sójový, podzemnicový, ...), maslá (palmové, kokosové, kakaové, arašídové, ...), skladovanie, videá (výroba rastlinných olejov, arašídového masla)


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Biológia, Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 14.04.2012 23:20
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 4395 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Adriana Krajkovičová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Mário Tantoš
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Dašena Kodadová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Ivana Farbiaková
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Marta Roštáková