Rastlinné tuky
SpäťPopis: Stručne popísaný postup pri výrobe, rozdelenie podľa druhu a koexistencie, charakterizované oleje (olivový, slnečnicový, repkový, sójový, podzemnicový, ...), maslá (palmové, kokosové, kakaové, arašídové, ...), skladovanie, videá (výroba rastlinných olejov, arašídového masla)
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Biológia, Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 14.04.2012 23:20
Formát súboru:
Veľkosť: 4395 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Adriana Krajkovičová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Mário Tantoš
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Dašena Kodadová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Ivana Farbiaková
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Marta Roštáková
hodnotím....